Welkom bij Reinewald Tuinenhomepage image Rhoon

Hovenier Hans Reinewald en zijn team realiseren tuinen die zorgen voor een intense beleving. Ons kleinschalige bedrijf met grootschalige ambitie en meer dan 20 jaar ervaring garandeert kwalitatief hoogwaardige tuinaanleg met oog voor detail en oor voor persoonlijke invulling.

Kenmerkend zijn de strakke lijnen in combinatie met aardetinten “non-kleuren”, grillige natuur en comfortabele luxe. Dit vind u terug in beplanting, verharding, erfafscheiding, meubilair en accessoires. Steeds meer zien wij onze tuin als een verlengstuk van onze woonkamer. Minder de plek voor tuinonderhoud maar de tuin waar we in onze schaarse vrije tijd van willen genieten, eten en drinken in gezelschap, het liefst alle seizoenen

Betreedbaarheid van de tuin is ons motto, met het groen op de achtergrond maar zeer aanwezig. Buitenkeukens, vuurplaatsen, terrasverwarming en tuinverlichting passen natuurlijk in dit plaatje en kunnen professioneel worden toegepast. Aan de kwaliteit worden hoge eisen gesteld en geen concessies gedaan. Denk hierbij aan werkmethoden, materiaalgebruik, grondkwaliteit en beplanting.